Game of the Year tahun 2006 oleh Jimmy Boyd

game

Negeri San Jose menjadi tuan rumah Louisiana Tech dalam pertempuran Western Athletic Conference pada Sabtu malam ini dan saya telah menjadikan pertandingan ini sebagai Game of the Year untuk tahun 2006. Louisiana Tech telah mendapat perhatian oleh para raksasa sepanjang musim. Mereka dihancurkan oleh Nebraska, Texas A&M, Clemson, dan Boise State (semuanya kini berada di 25 teratas AP). Minggu lalu, Bulldogs meraih kemenangan pertama liga musim ini dengan kekalahan 48-35 dari Utah State.

Spartan Negeri San Jose tidak mempunyai momentum dari mereka menuju ke arah yang satu ini.  download malaysia mega888 on here !! Mereka mencatat kemenangan empat perlawanan minggu lalu sebelum dibungkam oleh Nevada Wolf Pack. Negeri San Jose mempunyai sejarah sempit pada minggu ini ketika pasukan Spartan memimpin siri sepanjang masa menentang Bulldogs tiga perlawanan kepada dua, tetapi Louisiana Tech telah memenangi dua dari tiga pertemuan terakhir termasuk kemenangan 31-14 musim lalu.

Minggu lalu, Bulldogs menjaringkan 48 mata, yang merupakan jumlah mata tertinggi dalam dua musim. Mereka melakukan sebahagian besar kerosakan ofensif di tanah dengan cepat sejauh 344 ela yang merupakan yang paling banyak oleh mana-mana pasukan di WAC musim ini. Walaupun terdapat serangan hebat minggu lalu, Bulldogs berada di tangga kelapan dalam persidangan itu dengan menjaringkan purata 18.7 mata setiap perlawanan. Mungkin, permainan minggu lalu adalah pesta keluar mereka. Sekiranya demikian, orang Spartan harus memerhatikan Daniel Porter dan Patrick Jackson dari luar. Jackson mendahului Bulldogs dengan cepat dengan jarak 441 ela dan lima gol tetapi Porter semakin kuat dan rata-rata hampir tujuh ela per membawa. Quarterback Zac Champion telah melancarkan permainan untuk 226 yard dan empat gol tetapi dia masih mempunyai satu gol yang lebih rendah daripada pencegahan pada musim ini. Sebilangan ini berkaitan dengan jadual bukan persidangan berkaliber tinggi yang dimainkan oleh Bulldogs, tetapi saya fikir ia akan menjadi permainan larian yang akan memberi mereka peluang terbaik menentang Spartan pada Sabtu malam.

Negeri San Jose dikuasai oleh Nevada minggu lalu, tetapi mereka harus dapat menjaringkan gol pertahanan Louisiana Tech. Berapa banyak skor mereka akan banyak bergantung pada pemain suku Adam Tafralis yang melempar hanya sejauh 68 ela minggu lalu. Permainan yang dijalankan juga adalah pakaian kuat Spartan. Yonus Davis memungut jarak 100 ela di lapangan minggu lalu walaupun Spartan memiliki bola hanya 20 minit. Satu kelebihan besar yang dimiliki Spartan adalah Dwight Lowery yang muncul dengan pilihan kedelapan musim minggu lalu dan sepertinya membuat permainan besar setiap perlawanan. Juara harus menjauhkan diri darinya. Dia harus mempunyai masa untuk melakukannya kerana Spartan adalah salah satu pasukan terburuk di negara ini dalam memberi tekanan pada quarterback. Sebenarnya, mereka berada di tangga ke-117 di negara ini dalam karung.

Seberapa besar peranan yang akan dimainkan oleh momentum? Seberapa penting bidang rumah? Adakah sejarah ada petunjuk? Saya telah membedah Game of the Year Sabtu 2006 di dalam dan luar dan saya bersedia untuk menjadi pemenang terbesar saya tahun ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *