Bermain Loteri Kebangsaan Afrika Selatan

Bermain Loteri Kebangsaan Afrika Selatan

Loteri Kebangsaan Afrika Selatan menawarkan pelbagai permainan untuk memenuhi keperluan anda untuk menang. Dengan semua permainan ini, anda tidak akan bosan bermain Loteri Kebangsaan Afrika Selatan. Sama ada anda memilih untuk bermain Lotto 6/49, Lotto Plus, Sports Take atau salah satu daripada banyak permainan scratch-off di Afrika Selatan, anda dijamin akan berseronok pragmatic demo indonesia!

Bermain Lotto 6/49

Lotto 6/49 ialah permainan peluang yang menarik di mana pemain memilih 6 nombor daripada satu hingga empat puluh sembilan. Anda juga boleh memilih pilihan QuickPick, di mana terminal menjana nombor anda secara rawak untuk anda. Untuk memenangi jackpot, anda hanya perlu memadankan keenam-enam nombor anda dengan nombor yang dikeluarkan. Walau bagaimanapun, anda boleh memenangi hadiah wang tunai untuk hanya memadankan 3 nombor dengan nombor pemenang yang dicabut. Peluang anda untuk memenangi jackpot mungkin tidak besar, tetapi peluang anda untuk memenangi hadiah wang tunai cukup baik.

Bermain Lotto Plus

Lotto Plus adalah serupa dengan Lotto 6/49. Ia adalah lanjutan daripada permainan dalam talian Lotto dan memberikan peluang kedua untuk menang dalam permainan Lotto 6/49. Malah, Lotto Plus tidak boleh dimainkan secara berasingan daripada Lotto 6/49. Untuk bermain Lotto Plus, anda hanya bermain tiket yang sama yang anda beli untuk Lotto 6/49. Kos tambahan $1 untuk bermain Lotto Plus tetapi ia memberikan peluang lain untuk menang. Kedua-dua Lotto 6/49 dan Lotto Plus diundi setiap hari Rabu dan Sabtu. Dalam kedua-dua permainan, 7 nombor dilukis secara rawak. Dia melukis boleh dilihat secara langsung di TV tempatan anda.

Bermain SportStake

Permainan SportStake melibatkan meramalkan keputusan 12 perlawanan bola sepak yang telah ditetapkan di Afrika Selatan, England dan negara lain. Bagi setiap satu daripada 12 perlawanan, pemain mesti memilih sama ada ia akan menjadi Kemenangan Rumah, Seri atau Kemenangan Away. Untuk Menang SportStake, pemain perlu mendapatkan kesemua 12 tekaan dengan betul. Seorang pemain juga boleh memenangi hadiah penting kerana mendapat 11 atau 10 tekaan yang betul.

Permainan Menang Segera

Loteri Kebangsaan Afrika Selatan juga menawarkan pelbagai permainan kemenangan segera untuk memenuhi keinginan anda untuk menang serta-merta. Kad gores kemenangan segera ini boleh menghasilkan hadiah sehingga R100,000. Kad gores Loteri Kebangsaan Afrika Selatan dijual dengan harga R2 hingga R5 dan memberikan keseronokan yang luar biasa di tempat!

Membeli Tiket Loteri Kebangsaan Afrika Selatan

Jika anda tidak tinggal di Afrika Selatan dan ingin bermain ini atau mana-mana loteri lain, sila log masuk ke laman web rasmi Afrika Selatan. Ia akan kelihatan dari laman web loteri S Africa bahawa pada masa ini S Africa tidak membenarkan pembelian tiket loteri dalam talian jadi jika anda ingin bermain loteri S Afrika anda mesti membeli tiket lotto secara peribadi. Semoga loteri S Afrika akan mengambil petunjuk daripada loteri Eropah dan menawarkan pemain keupayaan untuk membeli tiket loteri dalam talian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *